O nas

Sem Monika Rekelj in imam več kot 20 let izkušenj v frizerski stroki. Pred sedmimi leti sem spremenila pogled na klasične frizerske modne zapovedi in odprla svoj salon z naravno nego las.

Temu je botrovala preobčutljivost kože na kemične sestavine v frizerskih izdelkih. Skozi čas je zavedanje o pomembnosti in kakovosti naravnega pristopa do las kot tudi do celega telesa raslo in tako pripomoglo k spremembi mojega načina razmišljanja in življenja. Vnašanje kemičnih sestavin na svoje lase in telo sem nadomestila s 100-odstotno naravnimi izdelki ter to ponudila tudi svojim strankam.

Življenjska pot me je vodila skozi različna duhovna izobraževanja, kot so tai-chi, reiki, angelska šola, Yjotish, tehnike meditacije, joge in nenazadnje skozi proces psihoterapije. Pridobitev teh veščin me je po korakih vodila do samospoznanja, do lastnega jaza, obenem pa mi izoblikovala popolnoma drugačen pogled na poklic. Na frizersko stroko sem začela gledati s popolnoma druge perspektive.

Tukaj je še delo z ljudmi, ki me vedno znova navdušuje, izpopolnjuje ter krepi mojo ustvarjalnost.

Monika Rekelj

Moje ime je Mimi Zajc. Ko sem bila mlada, nisem imela možnosti študija, zato sem diplomirala v zrelih srednjih letih, nato pa končala še magistrski študij in postala magistrica znanosti.

Ko sem se soočala (ponovno) s težkimi osebnimi preizkušanji, mi je napot stopilo nekaj knjig in ljudi, ki so mi pomagali pri iskanju same sebe. Začutila sem veliko željo po spremembi svojega življenja in začela obiskovati izobraževanja, za katere sem zaslutila, da mi bodo mogoče pomagala.

Vedno bolj sem čutila, kako pomembno je ponovno vzpostaviti povezavo same s seboj, naravo in z drugimi ljudmi. Po obiskovanju različnih seminarjev in predavanj, sem našla izziv v Šoli za bioterapevte po metodi karmične diagnostike, ki sem jo končala po dveh letih, in sicer 2016. Zanimala me je nadgradnja, zato sem se isto šolsko leto vpisala na specializacijo po programu za bioterapevte karmične diagnostike in jo končala februarja 2017. Pri tem študiju sem se poleg drugih metod seznanila z refleksno masažo stopal.

Končala sem tudi dveletno Malo šolo astrologije in sem jo uspešno zaključila marca 2017.

Želim deliti svoje znanje in pripravljenost pomagati vsem, ki ne vedo, kako naprej, ki se soočajo s težavami in bolečinami, fizičnimi ali čustvenimi. Tukaj sem, da pomagam z refleksno masažo stopal in s pogovori. Oba načina sta dobra pot, da boste našli rešitve iz težav.

Pot do sebe je najčudovitejša pot, ki sem jo kadarkoli hodila. Je najbolj nepredvidljiva in inspiracijska, zanimiva, lepa, pa tudi zapletena in težka. Pot je cilj mojega življenja.

Mimi Zajc