Kakršni koli lasje so, so vaši lasje. So močni ali krhki, so gosti ali redki, so dolgi ali kratki…so več kot samo lasje, so odraz tega, kar smo in so močno povezani z energijo aure.

Radi bi delili svoje znanje, izkušnje in občutke z vami. Radi bi vam pokazali in opisali moč in pomen vaših las, da boste na njih gledali kot nekaj velikega, pomembnega in ne zgolj kot modni dodatek ali kot okras, ampak boste z njimi zaživeli in enkrat za vselej naredili dobro zase.

Lasje so naša antena, naš prevodnik, oddajnik. Velika povezava je med našimi lasmi in našo intuicijo. Služijo kot opozorilo, kot pokrivalo za našo čakro in so močno povezani s kozmusom kjer sprejemajo informacije in energijo. Saj veste, ko vas preplavi občutek sreče, nekaj velikega, občutek neverjetnega, neka prisotnost, ki si jo ne znate predstavljati, vas najprej preplavi občutek »mravljincev« po glavi skozi lase in naprej po telesu…kot mrzlica, kurja pot, vse kocine gredo pokonci…pride skozi lase, glavo in naprej po telesu, to je ta energija.

Zelo zanimivo dejstvo, ki smo ga zaznali v našem salonu je, da se večina otrok ne želi striči las. To ni zato, ker bi bili frizerji nočna mora otrok, ampak ker otroci čutijo, občutijo več, občutijo povezavo in jim je zelo hudo, ko se lase postriže na kratko. Saj ste verjetno nekateri že doživeli, ko se je vaš otrok upiral pri striženju, oz ko ste ga morali zamotiti na tisoč in en način, da so se mu laski lahko skrajšali.

Moč las in povezavo z višjim, navsezadnje poznamo tudi iz svetopisemske zgodbe o mogočnemu Samsonu, najmočnejšem možu, ki je sam z golimi rokami premagal leva in sam premagal hudobno ljudstvo Felistejcev. Ko se je zaljubil v Dalilo je izdal skrivnost svoje moči, da si nikoli ni ostrigel svojih las. Dalila je uspavala Samsona, da so mu lahko ostrigli lase. Ko se je prebudil ni bil več močan in Felistejci so ga zaprli v ječo. Na koncu so mu lasje ponovno zrasli, ko so ga potegnili iz ječe, da bi se norčevali iz njega. V tistem času  so imeli vsi Felistejci slavje in ob ponovni moči svojih las je s svojo močjo podrl vse stebre in pokopal vse Felistejce pod njimi. Zgodba je morda videti pravljica, vendar je v njej čista resnica.

Moč in povezava se pokaže pri ljudeh, ki so močno povezani s svojimi občutki. To so predvsem naši otroci in ljudje, ki so odprti za sprejemanje, ki čutijo, delajo iz lastnih občutkov, lastno intuicijo in se izražajo po sebi.

Močno se zavzemamo za višji pomen naših las, jih negujemo z naravno nego in z našimi lasmi delamo lepo. So odraz našega stanja, zdravja, počutja. Negujmo lase, skrbimo za njih in se povežimo z njimi. Kmalu boste opazili kakšen dober občutek je, kako vam bodo lasje hvaležni in kakšno bo vaše počutje. Močni, zdravi, samozavestni lasje, so odraz močne, zdrave, samozavestne osebe.

Naj okolica ne zaznamuje vaših odločitev po lepoti, ampak vaša notranje dobro počutje in samozavest, ki jo imate v sebi. Lepi ste toliko, kot čutite v sebi, da ste.

Zaupaj naravi in živi z njo.