Lepota narave – NI V UPORABI

100-odstotna naravna nega vaših las

 

100% naravno barvanje

Umivanje z naravnimi šamponi

Striženje in fen frizura

Masaža lasišča

 

Kratek las 75€

Srednje dolg las 84€

Dolg las 94€

 

Paket Lepota narave vsebuje popolnoma naravno nego vaših las. Barvanje vaših las z barvami Etnobotanika s 100-odstotnimi naravnimi sestavinami in umivanje vaših las z naravnimi šamponi Logona. Za sprostitev vašega telesa in glave pa poskrbimo z masažo glave. Paket vsebuje tudi končno striženje in oblikovanje las ter fen frizuro. Naše darilo salona Natural hair care MR za vas pa je šampon Eko aloja & Verbana.

Naravno barvanje las priporočam vsem ljudem, ki spoštujejo svoje lase in telo, ki spoštujejo sebe. Lasje po barvanju dobijo poleg čudovite barve še volumen in sijaj, lasišče pa zdravo in ustrezno nego.

Las je sestavljen iz treh plasti – povrhnjice, skorje in sredice. V lasni skorji, ki tvori 80 % lasu, se nahaja naravni barvni pigment, v katerega se veže tudi rastlinski pigment. Naša naravna barva (naravni pigment) se tako ne razbarva, temveč samo sprejme rastlinske pigmente na že obstoječo barvo.  V pigmentne celice se veže le rastlinski pigment lavson (nahaja se v kani), ki ima tako majhno molekulo, da lahko prodre v lasno skorjo. Zaradi negativnega naboja veže nase ostale rastlinske pigmentne molekule, ki so večje, in obloži las (okoli povrhnjice) ter tako nastane naravna barvna obloga. Za razliko od kemičnih barv se vezivo v lasni povrhnjici ne poškoduje, zato las ostane zdrav, še več, nahranjen z rastlinskimi hranili in minerali.

Na lasišču imamo veliko živčnih končičev, zato masaža lasišča deluje protistresno. Masaža traja 10 minut in se lahko izvaja pred umivanjem, med njim ali po njem, odvisno od stanja lasišča in kakovosti las. Z masažo lasišča spodbujamo prekrvavitev, dovajanje kisika in hranilnih snovi lasem ter koži na glavi. Ob temi se žile na glavi razširijo, krvna telesca pa se približajo stenam žil. Predvsem pa pomaga za umiritev, boljšem počutju, lahkotnosti in mirnosti.

Zato moj nasvet: Zaupaj naravi in živi z njo.

Veselimo se vašega obiska….