1.) Uporabite naravne izdelke za lase:  Zaključite s škodljivimi kemičnimi izdelki. Izberite naravne, organske šampone in naravne, organske barve. Z naravno nego las zaščitimo, ga ovijemo, negujemo, hranimo in s tem povečujemo intuitivni občutek in seveda lep, zdrav, močan las.

2.) Uživajte dobro hrano in zdrave izdelke: Telo hranite z zdravo prehrano, bogato s sadjem, zelenjavo in zdravo maščobo. Poleg zdrave prehrane pa je pomembno zaužiti dovolj vode, saj voda čisti telo.

3.) Umivanje las po čustvenem odzivu: Verjamemo, da si lase zapomnijo stresno obdobje in hranijo informacijo. Zato priporočamo umivanje las po stresnem dnevu, saj pomaga pri sprostitvi in očisti energijo v vaših laseh ter zbistri misli.

4.) Mikroorganizmi: Zelo pomemben vidik čiščenja in razstrupljanja vaših las, lasišča je v nanosu živih mikroorganizmov kateri očistijo las toksinov in težkih kovin, istočasno zagotavljajo manjkajoče proteine in aminokisline.

5.) Naravno sušenje: Po umivanju lase posušite na naravni način, lahko na soncu. S tem povečujemo absorpcijo vitamina D in poveča vitalnost vaše življenjske sile.

6.) Lesena krtača: vrzite stran plastično ali kovinsko krtačo. Les je najprimernejši, saj preprečuje statično elektriko in pomaga spodbuditi energijo lasišča. Prav tako je večerno krtačenje zelo priporočljivo za boljši spanec. Čez dan se naberejo stvari v laseh zato dobro skrtačite lase naprej, nazaj, lepo in desno, da prečešete lase in odstranite dnevne stvari, dogodke, čustva, negativno energijo…spanec bo kvalitetnejši.

7.) Striženje las: Priporočamo redno striženje las, vendar samo takrat in tam kjer las to potrebuje. Pustimo, da lasje rastejo in črpajo informacije in energijo. To vam bo pomagalo spodbuditi, da se vaši lasje hitreje obnavljajo, rastejo v svojem tempu in so zdravi.

Lase na glavi in ​​telesu so naša močna lastnost in nam dajejo namige, ne samo o našem stanju v telesu, temveč tudi našem čustvenem in duhovnem stanju.

Poskusite sprejeti nekatere od teh praks v vašo rutino in ugotovite, ali opazite razliko v svoji energiji in intuiciji.

Zaupaj naravi in živi z njo.